Mentorointi

Mitä on mentorointi?

Mentoroinnilla jaetaan tietoa ja osaamista sekä opastetaan sinua eteenpäin. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua yksilöllisesti, tilanteesi huomioiden.

Miten sinä voit hyötyä mentoroinnista?

  • Mentorointitapaamiset oman nimetyn mentorisi kanssa
  • Mentorin verkoston sekä ammattitaidon hyödyntäminen
  • Nykyisen tilanteesi kartoitus
  • Tulevien vaiheiden suunnittelu
  • Valmistautuminen ostajien tapaamisiin mm. (SOK, Kesko, Lidl)

Mentorit

Pekka Ajanto

Pekka Ajanto

Myyntijohtaja
Johdin

Pekalla on yhteensä 30 vuoden kokemus päivittäistavarakaupan maailmasta. Ensin 12 vuotta teollisuuden puolella markkinoinnissa ja myynnissä, sen jälkeen yrittäjänä Johtimella. Pekan vahvuuksia on osaaminen ja ymmärrys pt-kaupan lainalaisuuksista – mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä.

“Mutkia ei voi oikoa, mutta turhiin sudenkuoppiin ei kannata astua. Autan välttämään niitä"

Juha Rantala

Juha Rantala

Asiakkuuspäällikkö
Johdin

Juhalle on kertynyt 30 vuotta pt-alan myynnin ja markkinoinnin tehtävissä, vastaten mm. maahantuonnista, keskusliike-yhteistyöstä ja myyntikentästä. Johtimella Juha toimii asiakkuuspäällikkönä sekä vastaa myös ulkoistetun myyntikentän liiketoiminnasta.

”Minulla on vahva ymmärrys ja kokemus brändin rakentamisesta, keskusliikkeistä, ketjuista, myymälöistä, sekä myynnin johtamisesta"

Katja Heininen

Katja Heininen

Avainasiakaspäällikkö
Sales Support Finland

Katjalla on 20 vuoden kokemus Suomen päivittäistavarakaupan alalta sekä myynnin että markkinoinnin tehtävistä. Nykyisin hän toimii Sales Support Finlandin avainasiakaspäällikkönä toimenkuvanaan keskusliike-yhteydet.

”Omaan laajan ymmärryksen erilaisista päivittäistavarakaupan elintarviketuoteryhmistä, niiden kehittämisestä sekä myymisestä keskusliikkeille.”

Sami Niemeläinen

Sami Niemeläinen

Avainasiakaspäällikkö
Sales Support Finland

Sami on ollut alalla vuodesta 1988 asti ja pitkän uran aikana hänelle on syntynyt vahva näkemys päivittäistavarakaupasta sekä eri ketjujen toimintamalleista. Nykyisin hän toimii Katjan tavoin Sales Support Finlandin avain- asiakaspäällikkönä toimenkuvanaan keskusliikeyhteydet.

”Kokemusta on syntynyt useista eri päivittäistavarakaupan tuoteryhmistä ja niiden erityispiirteistä niin ketjutasolla kuin myymälätasollakin.”